Χταποδάκι Θασίτικο

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Χταποδάκι Θασίτικο, Το χταποδάκι αυτό, έμαθα να το ψήνω έτσι στα Λιμενάρια  Θάσου από την φίλη μου Λευκή. Λουκούμι γίνεται.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Σε βαθύ ταψάκι ή γάστρα βάζουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο ψησίματος, το πλυμένο καλά χταπόδι μας με το λάδι, ξίδι και μπαχαρικά. Δέν βάζουμε αλάτι για να μην σφίξει και γιατί έχει την δικιά του αλμύρα. Αν θέλουμε πρπσθέτουμε μετά.

  • Βήμα 2

    Σκεπάζουμε και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα και ένα τέταρτο.

  • Βήμα 3

    Καλή απόλαυση!!!

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!