Φουντουκομπεζεδάκια γερμανικά

( 4.5 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Φουντουκομπεζεδάκια αφράτα και τραγανά. Παραδοσιακά γερμανικά μπεζεδάκια Χριστουγέννων.

 

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Xτυπάμε στο μίξερ σε μαρέγκα τα ασπράδια

  • Βήμα 2

    Ρίχνουμε σταδιακά την άχνη, τις βανίλιες, το ξύσμα και μετά με μία σπάτουλα ανακατεύουμε ανάλαφρα το αλεσμένο φουντούκι να πάει παντού.

  • Βήμα 3

    Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα χωρίς μύτη και τοποθετούμε σε ριζόχαρτο φαγώσιμο στρόγγυλο που μπορούμε να βρούμε σε κατάστημα πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής ή σε αντικολλητικό χαρτί κατευθείαν μία ποσότητα σαν καρύδι μεγάλο

  • Βήμα 4

    Η ποσότητα να είναι ίδια σε όλα γιατί απλώνουν λίγο στο ψήσιμο.

  • Βήμα 5

    Βάζουμε από πάνω 1 φουντούκι ωμό και ψήνουμε σε 180 βαθμούς για 15 λεπτά μόνο.

  • Βήμα 6

    Μόλις κρυώσουν καλά τα τοποθετούμε σε μεταλλικό κουτί γιατί στεγνώνουν εύκολα.

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!