Σκορδομακαρονάδα της Αννας Χατζαντώνη

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Σκορδομακαρονάδα της φίλης Αννας Χατζαντώνη. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα κρατάμε al dente. Tα στραγγίζουμε και κρατάμε 1 φλυτζάνι από το νερό που βράσαμε τα μακαρόνια. Καθαρίζουμε τα σκόρδα και χοντροκόβουμε τις 6 σκελίδες σκόρδο. Την άλλη σκελίδα την πολτοποιούμε.

  • Βήμα 2

    Σε μία πλατιά κατσαρόλα και σε χαμηλή θερμοκρασία σωτάρουμε τα σκόρδα με το ελαιόλαδο, μέχρι να αποκτήσουν ελαφρύ χρυσό χρώμα και κατόπιν τα αφαιρούμε από το ελαιόλαδο. Δυναμώνουμε την θερμοκρασία και προσθέτουμε στο ελαιόλαδο, τον τοματοπελτέ, το πολτοποιημένο σκόρδο και την πάπρικα. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα ¾ από το νερό που κρατήσαμε από τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα..

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!