Πάβλοβα, μαρέγκα με σαντιγί, φράουλες και σιρόπι

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Πάβλοβα, μπεζές με σαντιγί, φράουλες και σιρόπι. Υπέροχο γλυκό με αφράτη μαρέγκα, σαντιγί , σιρόπι φράουλας και φρέσκες φράουλες.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ, μόλις δούμε οτι αρχίζει και σφίγγει, ρίχνουμε το αλάτι και σιγά σιγα την ζάχαρη Αφού έχει σφίξει η μαρέγκα μας, δεν πέφτει από το κουτάλι, προσθέτουμε τις βανίλιες και σταματάμε το χτύπημα με το μίξερ, ανακατεύουμε με την σπάτουλα σιγά σιγά ρίχνοτας το ξύδι κι σιγά σιγα την άχνη,

  • Βήμα 2

  • Βήμα 3

    Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε έναν κύκλο με την μαρέγκα στο μέγεθος μιας τούρτας και ένα βαθούλωμα στην μέση.

  • Βήμα 4

    Αφήνουμε να κρυώσει και πριν σερβίρουμε το γλυκό το στολίζουμε με την σαντιγί.

  • Βήμα 5

    Ψήνουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά στους 100 βαθμούς.

  • Βήμα 6

    Χτυπάμε την σαντιγί μας σκέτη η με λίγη άχνη και με κορνέ την απλώνουμε ομοιόμορφα.

  • Προσθέτουμε τις φράουλες και την αραιωμένη με νερό μαρμελάδα φράουλας. Η έχουμε βράσει πολτοποιημένς φράουλες με λίγη ζάχαρη.

  • Βήμα 8

    Καλή απόλαυση!

  • Βήμα 9

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!