Menu
Menu
20190407_150255-678x470

Μπιφτεκόπιτσα λαχταριστή

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Μπιφτεκόπιτσα λαχταριστή!

Μία διαφορετική πίτσα με βάση κιμά όπως κάνουμε τους κεφτέδες μας. Με αλλαντικά, φέτες γκούντα, μανιτάρια φρέσκα μπόλικα και πιπεριές Φλωρίνης. Μπορείτε να προσθέσετε και ντομάτα φέτες ή να βάλετε από πάνω και φέτα, τυριά. Να την φτιάξετε ανάλογα με τις γεύσεις που προτιμάτε.

Επειδή έχει πολλά υλικά δεν την φτιάχνω συχνά, έχει και λίγες θερμίδες παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να την συνοδέψετε και με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές και μπόλικη σαλάτα.

Εγώ εδώ την έκανα στο μεγάλο ταψί του φούρνου και χρειάστηκα 1.5 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, εσείς θα την προσαρμόσετε στο μέγεθος που θέλετε.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΙΤΑ ΠΙΤΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΙΜΑ ΡΟΛΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

Υλικά για τον κιμά, την βάση μας
1.5 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 κρεμμύδια μεγάλα
3 αυγά
100γρ φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
1 φλυτζανάκι του καφέ νερό
λίγο ελαιόλαδο

Υλικά για από πάνω
αλλαντικά αρεσκείας σας σε φέτες
τυρί κίτρινο σε φέτες
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
300γρ κομμένες πιπεριές Φλωρίνης ή πράσινες πιπεριές
αν θέλουμε φέτες ντομάτας, εγώ δεν έβαλα
λίγο λάδι
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
κέτσαπ
μουστάρδα

κεφαλοτύρι ή άλλο κίτρινο τυρί τριμμένο

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά που είναι γραμμένα και τον απλώνουμε καλά στο ταψί μας.

Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά που είναι γραμμένα και τον απλώνουμε καλά στο ταψί μας.

Προσθέτουμε μουστάρδα και κέτσαπ και τα απλώνουμε παντού.

Προσθέτουμε μουστάρδα και κέτσαπ και τα απλώνουμε παντού.

Βάζουμε τα αλλαντικά μας στην σειρά.

Βάζουμε τα αλλαντικά μας στην σειρά.

Το κίτρινο τυρί.

Το κίτρινο τυρί.

Όλα τα μανιτάρια.

Όλα τα μανιτάρια.

Τις πιπεριές μας, εγώ τις είχα στην κατάψυξη.

Τις πιπεριές μας, εγώ τις είχα στην κατάψυξη.

Προσθέτουμε αλάτι και τα μπαχαρικά μας από λίγο γιατί έχουμε βάλει και στον κιμά και λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

Προσθέτουμε αλάτι και τα μπαχαρικά μας από λίγο γιατί έχουμε βάλει και στον κιμά και λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

Ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα στους 200 βαθμούς αντίσταση και στην δεύτερη σχάρα από κάτω.

Ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα στους 200 βαθμούς αντίσταση και στην δεύτερη σχάρα από κάτω.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.