Μούς φράουλα, αφράτη, τρώγεται και σαν παγωτό

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Μούς φράουλα, αφράτη. Αυτό το δροσερό και πολύ νόστιμο γλυκό μπορείτε να το απολαύσετε ως μούς ή παγωτό. Και οι δύο εκδοχές είναι τέλειες.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Αλέθουμε τις φράουλες στο μούλτι, χτυπάμε στο μίξερ τις κρέμες με την άχνη και την βανίλια.

  • Βήμα 2

    Έχουμε βάλει σε κρύο νερό τις ζελατίνες για 5 λεπτά τις στίβουμε με το χέρι και σε ένα κατσαρολάκι με πολύ λίγο νερό τις ζεσταίνουμε και ανακατεύουμε να λιώσουν τελείως, αποσύρουμε και αφήνουμε να χλιαρίνει λίγο. Τις προσθέτουμε στην κρέμα μας και συνεχίζουεμ το χτύπημα να αφρατέψει.

  • Βήμα 3

    Άν θέλουμε προσθέτουμε μέσα κομμένες φράουλες ή όχι.

  • Βήμα 4

    Αν θέλουμε την κρέμα μας να την φάμε σαν μούς την βάζουμε σε φορμάκι και στο ψυγείο για 6 με 8 ώρες.

  • Βήμα 5

    Αν θέλουμε παγωτό τοποθετούμε την μούς μας σε πλαστικό ή ανοξείδωτο σκεύος με καπάκι και βάζουμε κατάψυξη για 6 με 8 ώρες. Δέν χρειάζεται ξανά χτύπημα, την αφήνουμε έτσι να παγώσει.

Leave A Comment

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!