Μοσχαράκι Στρογγανόφ της Nenta Hsl

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Μοσχαράκι Στρογγανόφ (η αλλιώς μοσχαράκι με μανιτάρια και γιαούρτι) της φίλης Nenta Hsl. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το μοσχαράκι σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.

  • Βήμα 2

    Αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

  • Βήμα 3

  • Βήμα 4

    Βάζουμε το μοσχαράκι πάλι στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το κρασί. Ύστερα προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά να μαγειρευτεί μέχρι να πιεί σχεδόν όλο το ζουμί.

  • Βήμα 5

    Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ( του πάει και άνηθος) και μαγειρεύουμε λίγο ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύεται τέλεια με μακαρόνια, ρύζι η πατάτες τηγανητές.

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!