Κοκκινιστό μοσχάρι με ζυμαρικά

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Κοκκινιστό Μοσχάρι με μακαρόνια ιταλικά σε υπέροχη σάλτσα ντομάτας πασπαλισμένα με παρμεζάνα

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Σοτάρουμε το κρέας μας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε να πάρει ελαφρύ χρώμα.

  • Βήμα 2

    Προσθέτουμε όλα τα υλικά και νερό ίσα ίσα να σκεπάσει το κρέας, Βράζουμε σε χύτρα 1 ώρα , σε κατσαρόλα παραπάνω, το δοκιμάζουμε να δούμε αν μαλάκωσε.

  • Βήμα 3

    Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς να ζεσταθεί, αραδιάζουμε τα μακαρόνια μας σε ταψί.

  • Βήμα 4

    Τα περιχύνουμε με το ζουμί από το κρέας, τοποθετούμε ενδιάμεσα και το κρέας μας και 1 ποτήρι νερό ακόμα μέχρι να σκεπαστούν ελαφρά τα ζυμαρικά μας.

  • Βήμα 5

    Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μόνο και τα αφήνουμε και 5 λεπτά με κλειστό φούρνο. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα μας.

  • Βήμα 6

    Καλή απόλαυση!

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!