Γλυκό ψυγείου φράουλα της Κωνσταντινιά ΠΚ

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Γλυκό ψυγείου φράουλα με άρωμα Ανατολής, σιροπιασμένη βάση και ζελέ φράουλα της φίλης Κωνσταντινιά ΠΚ. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Για την βάση, χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά με την ζάχαρη. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα και χτυπάμε καλά. Βάζουμε σε βαθύ βουτυρωμένο πυρέξ 25x35 εκ και ψήνουμε στους 180 για 12 με 15 λεπτά.

  • Βήμα 2

    Βράζουμε το σιρόπι για 7 λεπτά και αφού αποσύρουμε από την φωτιά λιώνουμε μέσα το κομμάτι βούτυρο.

  • Βήμα 3

    Για την κρέμα , βράζουμε τα υλικά και αφού δέσει η κρέμα μας προσθέτουμε το υποβρύχιο μαστίχα να διαλυθεί καλά.

  • Βήμα 4

    Φτιάχνουμε το ζελέ μας όπως γράφει η συσκευασία και βάζουμε για 2 ώρες να παγώσει λίγο.

  • Βήμα 5

    Σιροπιάζουμε την βάση μας, αφήνουμε να τραβήξει και να κρυώσει. Τοποθετούμε την κρύα κρέμα μας επάνω, βάζουμε τις φράουλες όπως μας αρέσει και από πάνω το ζελέ που έχει πήξει ελαφρά. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και δέσει τελείως το ζελέ μας.

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!