Γκιουζλεμέδες, Πίτα στο τηγάνι από τον Έβρο

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Γκιουζλεμέδες, Πίτα στο τηγάνι από τον Έβρο. Παραδοσιακή πολύ νόστιμη πίτα.

Υλικά

  • Υλικά για την ζύμη
  • Υλικά για την γέμιση

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Ζυμώνουμε μια μαλακιά ζύμη χωρίς να κολλάει και αφήνουμε να ξεκουραστεί 10 λεπτά, κόβουμε σε ίσα κομμάτια, πλάθουμε μπαλάκια, τα ανοίγουμε σε φύλλο όχι πολύ μεγάλο να γίνει ένας φάκελος.

  • Βήμα 2

    Γεμίζουμε κάθε φύλλο με την γέμιση μας.

  • Βήμα 3

    Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας με λίγο ελαιόλαδο.

  • Βήμα 4

    Τηγανίζουμε και από τις πλευρές να ροδίσουν καλά.

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!