Γεμιστά Θράψαλα με ρύζι

( 0 out of 5 )
Loading...
  • 0 mΧρόνος Προετοιμασίας
  • 0 mΧρόνος Μαγειρέματος
  • 0 mΈτοιμο σε
Εκτυπώστε την Συνταγή

Γεμιστά Θράψαλα με ρύζι . Στον φούρνο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο. Με την γεύση του θράψαλου και του ρυζιού με άνηθο.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

  • Βήμα 1

    Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μας στο λάδι.

  • Βήμα 2

    Ψιλοκόβουμε και τα πλοκάμια και τα προσθέτουμε και αυτά στο λάδι και τα γυρνάμε λίγο μέσα.

  • Βήμα 3

    Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, τον άνηθο και το νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε μαζί για άλλα 5 λεπτά.

  • Βήμα 4

    Αραδιάζουμε τα καθαρισμένα θράψαλα και τα γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 περίπου. όχι περισσότερο γιατί θα ανοίξουν στο ψήσιμο.

  • Βήμα 5

    Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα από πάνω και προσθέτουμε λίγο νερό και λάδι.

  • Βήμα 6

    Ψήνουμε σκεπασμένα στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά και ξεσκέπαστα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λεμόνι από πάνω πριν το ψήσιμο.

  • Βήμα 7

    Καλή απόλαυση!

x

Lost Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!